Kallen Galleria US - Puheenvuoron epävirallinen pilapiirtäjä.

[Kallen Galleria] Trump - Koska Jytcky

  • Trump: Tuli Jytcky!
    Trump: Tuli Jytcky!

Amerikkalaiset äänestivät presidentinvaaleissaan vastoin sosialistimedioiden tilaamia, Hillary Clintonia tukevia, gallupeja. Amerikka on päättänyt hylätä globalisaation ja maa haluaa nyt keskittyä Donald Trumpin johdolla hoitamaan omat asiansa kuntoon.

Lähes kaikki Amerikkalaiset massamediat rummuttivat Clintonin puolesta. Olemme Wikipedian julkistusten myötä saaneet oppia, että suurin osa merkittävistä medioista tekivät yhteistyötä paikallisen SDP:n (Demokraatit) kanssa kansan höynäyttämisessä, jotta Clinton saataisiin valtaan. Gallupien lukemat sovitettiin tukemaan tätä agendaa.

Itse seurasin Bill Stillin YouTube-kanavan kautta The USC/LA Times Daybreak -gallupia. Se on osoittautunut tarkaksi ja sen mukaan Trump on ollut vaalikamppailun aikana paljon paremmissa asemissa kuin massamediat (YLE mukaan lukien) ovat antaneet ymmärtää. Joten Trumpin voitto ei itselleni tullut yllätyksenä.

Vaikuttaa siltä, että gallupien luotettavuuteen on syytä suhtautua entistäkin kriittisemmin. Jo Brexit osoitti tämän. Ja unohtamatta Perussuomalaisten jytkyt vaaleissa 2011 ja 2015.

Seurasin USA:n vaaleihin liittyvässä uutisoinnissa amerikkalaisia vaihtoehtomedioita sekä konservatiivista Fox Newsia. USA:n massamediat ovat pääsääntöisesti korruptoituneita ja saman voi sanoa myös suurista kotimaisista medioista. Vaikuttaa siltä että mediat, jotka ovat sosialismiin kallellaan, eivät koe ongelmana valehdella tai värittää uutisointiaan. Tämä ei sinänsä yllätä, koska vasemmistolla on agendana romuttaa länsimainen kristillisiin arvoihin nojautuva yhteiskuntamuoto.

 

Trumpin Jytckyn seuraukset

Alustavan arvioni mukaan Trumpin voiton seurauksena saatamme nähdä seuraavia asioita (jollakin aikajaksolla):

USA keskittyy parantamaan omaa talouttaan ja kilpailukykyään. Sotiminen ei vaikuta olevan Trumpin asialistalla kovin korkealla, joskin todennäköisesti USA ja Venäjä ryhtyvät yhdessä tosissaan murskaamaan Isisiä. Syyrian muslimikapinalliset saama tuki vähenee ja Syyrian tilanne rauhoittuu.

Venäjän talouspakotteet poistetaan ja tästä hyötyy Suomikin. Naton merkitys heikkenee hiukan ja Suomessa sotilasliiton kannattajat voinevat toistaiseksi unohtaa Suomen liittymisen Natoon.

TTIP tullaan hautaamaan, samoin Pariisin ilmastosopimus.

EU:n merkitys, vaikutusvalta ja kilpailukyky vähenee USA:n tulevan talouskasvun ja nationalismin vuoksi. Tämä murentaa Unionin perusteita entisestään. Tästä syystä todennäköisyys Suomen eroamisesta EU:sta kasvaa. Nationalismi nousee muutenkin entisestään koko Euroopassa.

Trump saa kiittää voitostaan osittain Wikileaksia ja Julian Assangea. Toivottavasti Trump hoitaa Assangen ongelmallisen tilanteen siten, että hän pääsee turvallisesti poistumaan Equadorin  suurlähetystöstä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat